Ohjelmisto

Puutarhatontuilta voi tilata lastenteatteria
ja musiikkiesityksiä erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja tilaisuuksiin.

 

Tällä hetkellä ohjelmistossa on kaksi vauhdikasta showta:


LASTENTEATTERIESITYS

Herra Kivisen puutarhatontut:
ROSKIA, ROSKIA! ja muita seikkailujaohj_teat

ROSKIA, ROSKIA! ja muita seikkailuja on musiikkipainotteinen lastenteatteriesitys, joka starttaa, kun puutarhatontut Oskari ja Olavi päätyvät huomaamattaan näyttämölle ollessaan karkumatkalla nuivamielistä Herra Kivistä. Olavi on suututtanut vahingossa Herra Kivisen ja tämän vuoksi kaverukset ovat joutuneet lähtemään pakoon kotipuutarhastaan. Jossain vaiheessa he ovat kuitenkin kääntyneet pahasti harhaan, sillä matkaa on jatkunut jo kaksi kuukautta ja sen aikana on koettu monenlaisia sattumuksia. Miten Oskari ja Olavi löytävät takaisin kotiin?

Esitys on musiikin, kommelluksien ja tarinoiden täyttämä johdatus puutarhatonttujen maailmaan, joka sijaitsee keskuudessamme. Se käsittelee muun muassa roskaamista, ihmisen suhdetta luontoon ja sitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.Tonttuvanhukset Iisakki ja Kauko

ROSKIA, ROSKIA! ja muita seikkailuja on lastenteatteriesitys, joka sisältää myös vuorovaikutteisia osuuksia. Esityksen kesto ilman väliaikaa on noin 55 minuuttia. Esitys voidaan toteuttaa myös väliajalla.

Sopivia esityspaikkoja teatteriesitykselle ovat esim. kesäteatterit, kotiseutumuseoiden pihapiirit, koulujen salit ynnä muut ympäristöt, joissa paikan saa rauhoitettua esityksen ajaksi.


LASTENMUSIIKKIKONSERTTI

Herra Kivisen puutarhatonttujen musashow

Puutarhatonttujen omassa lastenmusiikkikonsertissa ei vauhdissa säästellä! Vauhdikkailla välispiikeillä rytmitetyt laulut ja leikit tempaavat isommat ja pienemmätkin katsojat mukaan menoon. Laulujen välissä tontut myös tarinoivat ja juttelevat yleisön kanssa.

Kaikki laulut ovat tonttujen omia sanoituksia ja sävellyksiä, joissa käsitellään puutarhaelämän lisäksi muitakin tärkeitä aiheita, kuten roskaamista ja päiväunien merkitystä.

Esityksen kesto on noin 30 minuuttia.


Sopivia keikkapaikkoja musahowlle
ovat esim. toritapahtumat, festivaalit, markkinat, koulut… Musashow sopii hyvin isojen yleisötapahtumien lava- ja oheisohjelmaksi.

 

LISÄTIETOJA

Aapo Stavèn
puh. 050 383 4308

Kimmo Tihveräinen
puh. 044 569 4720

email: info@herrakivisenpuutarhatontut.fi