Ohjelmisto

LASTENMUSIIKKIKONSERTTI

Herra Kivisen puutarhatonttujen musashow

Herra Kivisen puutarhatonttujen musashow on vauhdikas lastenmusiikkikonsertti, jossa puutarhatontut Oskari ja Olavi laittavat yleisönkin heilumaan!

Showssa esitellään puutarhatonttujen elämää laululeikkien, reippaan rokin ja hauskojen välispiikkien vauhdittamana. Laulujen välissä tontut myös tarinoivat ja juttelevat yleisön kanssa.

Sopivia keikkapaikkoja musahowlle ovat esim. toritapahtumat, festivaalit, markkinat, koulut… Musashow sopii hyvin isojen yleisötapahtumien lava- ja oheisohjelmaksi, mutta on toteutettavissa myös pienimuotoisempana, esim. päiväkotikiertueille.

Esityksen kesto on noin 30 minuuttia.

 

 

LASTENTEATTERIESITYS

Herra Kivisen puutarhatontut:
ROSKIA, ROSKIA! ja muita seikkailujaohj_teat

ROSKIA, ROSKIA! ja muita seikkailuja on musiikkipainotteinen lastenteatteriesitys, joka starttaa, kun puutarhatontut Oskari ja Olavi päätyvät huomaamattaan näyttämölle ollessaan karkumatkalla nuivamielistä Herra Kivistä. Olavi on suututtanut vahingossa Herra Kivisen ja tämän vuoksi kaverukset ovat joutuneet lähtemään pakoon kotipuutarhastaan. Jossain vaiheessa he ovat kuitenkin kääntyneet pahasti harhaan, sillä matkaa on jatkunut jo kaksi kuukautta ja sen aikana on koettu monenlaisia sattumuksia. Miten Oskari ja Olavi löytävät takaisin kotiin?

Esitys on musiikin, kommelluksien ja tarinoiden täyttämä johdatus puutarhatonttujen maailmaan, joka sijaitsee keskuudessamme. Se käsittelee muun muassa roskaamista, ihmisen suhdetta luontoon ja sitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Esitys sisältää myös vuorovaikutteisia osuuksia.

Sopivia esityspaikkoja teatteriesitykselle ovat esim. kesäteatterit, kotiseutumuseoiden pihapiirit, koulujen salit ynnä muut ympäristöt, joissa paikan saa rauhoitettua esityksen ajaksi.

Esityksen on noin 55 minuuttia.

 

LISÄTIETOJA, KEIKKATIEDUSTELUT JA TARJOUSPYYNNÖT

info@herrakivisenpuutarhatontut.fi

Aapo Stavèn
puh. 050 383 4308

Kimmo Tihveräinen
puh. 044 569 4720